Prøvekassen – 2×3 slags honning

-13%

Prøvekassen – 2×3 slags honning

Original price was: 274,00 kr..Current price is: 239,00 kr..

2 glas Honning med Ingefær + 2 glas Honning med citron + 2 glas “almindelig” fast honning.

Ved du ikke hvilken honning du skal vælge eller kender du en, som fortjener en gave?

Prøv vores prøvekasse, her får du vores mest solgte honninger og dermed kommer hele vejen rundt om vores smagspalette. I Prøvekassen får du 2 glas honning med ingefær, 2 glas honning med citron og 2 glas almindelig honning.

Honning med ingefær:
Efter utallige opfordringer har vi udviklet en ny honning med økologisk ingefær der bringer det bedste fra de to verdener sammen. Honningen er indsamlet i foråret af bierne på de økologiske landbrug Brunskærgaard og Bækkenstoft ved hhv. Torkilstrup og Kirke Hyllinge i Hornsherred og er tilsat økologisk ingefær. Ingefæren træder tydeligt frem og efterlader samtidig plads til den karakteristiske danske forårshonning. Brug den i theen eller på en skive nybagt rugbrød med nigellafrø – det er himmelsk!

Honning med citron:
Smagen er frisk med en lang eftersmag. Honningen er cremet og lækker og bliver kun bedre ved henstand hvor den friske smag af de økologiske spanske og italienske citroner over tid bliver mere ”bløde” og aromatiske. Honningen er også elsket af de der ikke normalt spiser honning og skal prøves på en blød thebolle, et stykke godt italiensk brød eller i en croissant.

Vægt 2,52 kg
Konsistens

Fast

Honningprodukter

Honning i rå mængder

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​