Forårshonning, Ørsted

Forårshonning, Ørsted

39,00 kr.

Klassisk cremet honning fra Ørsted på Midt-Sjælland. Vægt (g, netto): 250 Vægt (g, brutto): 420

Honningen her er fra den lille hyggelige by Ørsted på Midtsjælland. Bierne stod på en kæmpe økologisk rapsmark lige udenfor landsbyen og har kunnet guffe i sig af den meget næringsrige pollen og nektar. Ikke langt fra bigården finder man en gammel frugtplantage ligesom der er adskillige meget gamle blomstrende kastanjetræer og bierne havde adgang til vand i det tørre forår fra Langvad Å. Honningbier er den eneste birace der er talrig nok til effektivt at kunne øge udbyttet af rapsolie fra store rapsmarker ved bestøvning (studier har vist 5-20% extraudbytte).

Hvis du er mest til den klassiske danske honning så er denne honning lige noget for dig. Den har den karakteristiske rapshonningsmag som dog her er nuanceret af at bierne står på økologiske marker hvor der ofte er pletter med blomstrende ukrudt, og ukrudt i bunden af marken der giver extra nuance og typisk en lidt mørkere lys farve end den rene rapshonning fra konventionelle marker.

Mange honningelskere foretrækker at netop denne type honning er modnet inden indtagelse, og vi sælger typisk ikke honningen før den er lagret mindst et halvt år. Denne honning er fra 2019.

Vægt 0,420 kg
Årstid

Forår

Honningprodukter

Ren honning

Konsistens

Fast

Land / By / Skov

Land

Lokation

Ørsted (4622)

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​